AquaCut ApS maskinfabrik beskæftiger sig udelukkende med vandstråleskæring. Det er vores kernekompetence og vi fokuserer alene på at leve op til vores kunders behov for godt håndværk og korte leveringstider, på dette ene forretningsområde.

AquaCut ApS vandskæring er etableret i 2007 ved opkøb af virksomheden ’Jetcut’ i Horsens. Vi har tilsat ny ledelse, nye ideer og nye energier – resultatet er ’det bedste af det gamle i en ny og meget kundeorienteret indpakning’.

Indehaverne af AquaCut ApS vandskæring kommer begge fra erhverv, hvor man i høj grad har benyttet vandstråleskårne emner.

​Vi kender alle fordelene ved teknologien og ved af egen erfaring, hvor vigtigt det er for den videre produktion, at emnerne kan leveres indenfor en kort tidsfrist – og kommer til aftalt tid! Netop derfor har AquaCut ApS fokus på fleksibilitet og satser på korte leveringstider.

​AquaCut ApS vandskæring har hjemsted i Råsted, nordvest for Randers – centralt placeret i det Østjyske tæt på motorvejen.​​

​Ledelses-medarbejder præsentation

​Kristian Aalund Gehlert

Kristian Aalund Gehlert

​Kristian er udlært industritekniker fra Grundfos i Bjerringbro. Efterfølgende har Kristian arbejdet med udvikling af specialmaskiner til industriproduktion – det var her, han så mulighederne i vandstråleskæring. 

Kristian er meget kreativ og idérig – kombineret med engagement og en meget stor grad af ordenssans betyder det, at han ikke indstiller arbejdet, før kunden er tilfreds. Han kan med sin systematiske evne og store viden om IT hurtigt og nemt opstille originale og optimale løsninger for kunden.
 


​Jakob Christiansen

Jakob Christiansen:

Jakob er udlært maskinarbejder fra Grundfos i Bjerringbro. Jakob har været beskæftiget der frem til etableringen af AquaCut ApS og har gennem årene arbejdet med en række forskellige specialer. Jakob er en dygtig håndværker. 

Faktisk findes der ikke meget Jakob ikke kan lave – han er opfindsom og ser muligheder frem for begrænsninger. Og frem for alt sætter han altid en ære i, at alle produkterne er i orden og lever op til kundens krav.​