Vandskæring

AquaCut sikrer professionel og kvalitetsbevidst vandskæring med mere end 10 års erfaring fra branchen.

Vandskæring er en super effektiv løsning når det kommer til præcision og miljøvenlighed

Så hvis du skal have skåret dit materiale på en speciel måde som kræver præcision. Så kunne det være en idé at overveje at gøre brug af vandskæring.

Selve teknologien bag vandskæring tager udgangspunkt i en højtrykspumpe, hvor vandet bliver tilført et tryk på ca. 3600 bar.

Når man kombinere vandtrykket med de små skæredyser som kun er 0,18 mm så accelerere vandet til en hastighed på ca. 900m/sek. Efterbearbejdningen med vandskæring er minimal.

Det vil derfor være at foretrække hvis der anvendes vandskæring når man har nogle materialer der skal skæres, fremfor fx laser eller andre stråler, da vandskæring er miljøvenligt.

Vælg den rette til vandskæring af dine materialer

AquaCut sikrer professionel og kvalitetsbevidst vandskæring med mere end 15 års erfaring fra branchen, kan vi leverer professionelt og konkurrencedygtig vandskæring med præcision inden for en kort tidsfrist og til den deadline vi har aftalt.

AquaCut fokuserer på at leve op til kundernes behov, og levere det færdige resultat til den aftalte tid. Vi leverer altid kun resultater som vi selv er fuldt ud tilfredse med.

Vores kernekompetence er vandstråleskæring, og vi fokuserer derfor på at være kompetente og leve op til kundens behov, for godt håndværk inden for vandskæring.

Aquacut er din professionelle løsning for vandskæring. Med vores avancerede teknologi og erfarne team leverer vi præcis og effektiv vandskæring til en række forskellige industrier.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om vandskæring og dens mange fordele.

Kontakt AquaCut for et uforpligtende tilbud på vandskæring

Så hvis du vil have vandskæring i høj kvalitet, udført af professionelle med over 10 års erfaring , så kontakt os for et uforpligtende tilbud på vandskæring, er du mere end velkommen til at ringe på 86 47 85 58 eller sende en mail til vand@aquacut.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 86 47 85 58
vand@aquacut.dk