Teknologi og fordele

Du er mere end velkommen til at kontakte os, for at høre om vi kan hjælpe dig med vandstråleskæring i lige netop de materialer du bruger.

Vandstråleskæring i alle materialer

Vandskæring er miljøvenligt.

Vandstråleskæring kan anvendes til at skære i materialer som ikke tåler varme, hos AquaCut beskæftiger vi os med to former for vandstråleskæring, den abrasive som er med sand og vandstråleskæring med rent vand.

Det der adskiller de to metoder er at vandstråleskæring med sand anvendes til hårde materialer såsom stål, hvor den anden vandstråleskærings metode foregår udelukkende med rent vand og bruges derfor til de lidt blødere materialer.

Der er rigtig mange fordele ved at anvende vandstråleskæring fx giver det et langt finere og mere præcist snit i materialerne, og der er ingen varmepåvirkning også er det miljøvenligt.

Vandstråleskæring – Abrasiv

Man anvender abrasiv vandstråleskæring når man skal skære i hårde materialer såsom rustfri stål, almindeligt stål, kobber, glas, keramiske fliser osv. Abrasiv vandstråleskæring betyder at man tilføjer sand i skæringen, hvilket giver en slibeeffekt som gør det muligt at skære i lige netop de hårde materialer.

Den abrasive vandstråleskæring har ligeledes et vandforbrug på ca. 3.8 liter. pr. minut, og et sandforbrug på 350-500 gram. pr. minut.

Vandstråleskæring – Rent vand

Når man anvender en vandstråleskærer så pumper man rent vand ud gennem dyser undgår man påvirkning af materialet med varme, og snittet bliver meget rent selv ved de lidt tykkere emner.

Fordele ved vandstråleskæring

  • Materialet bliver ikke udsat for opvarmning
  • Der er ingen grænser ved vandstråleskæring, den kan skære igennem alle materialer.
  • Vandstråleskæring giver et meget fint og præcist snit.
  • Den er effektiv og økonomisk
  • Vandskæring er miljøvenlig
Kontakt AquaCut for et tilbud på vandstråleskæring

Du er mere end velkommen til at kontakte os, for at høre om vi kan hjælpe dig med vandstråleskæring i lige netop de materialer du bruger. Vi står nemlig altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den bedste løsning ud fra dine behov.

Kontakt os på 86 47 85 58 eller send en mail på vand@aquacut.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 86 47 85 58
vand@aquacut.dk